👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ism napisał/a:
może teraz zatrudni Polaków za ludzkie stawki
hahaha, w jakim świecie Ty żyjesz?
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż__owski spisek.
ism napisał/a:
Albo sam zorganizował bo nie pracowali i teraz zrzuca na patrol obywatelski.
Do zbierania czereśni albo truskawek chętnych nie ma, ale jak dobrze zapłaci za robotę to wszędzie krążą zdjęcia po ile kilogram czereśni. To taki przykład oczywiście, bo jak zawsze każdy kij ma dwa końce.
ism napisał/a:
Tymczasem Janusz właściciel Januszex. sp z o.o

Nie ważne za co, za wygląd, za zachowanie itd. A jeśli to prawda, że za próbę gw🤬tu, to jeszcze powinni ich dogonić i brudasom łby pourywać. Niech się Żyrardów cieszy, że grupka mieszkańców przegoniła to bydło a nie jeszcze wnikać, co, za co i dlaczego…
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Polak_mały napisał/a:
No tak, ewidentnie tam poszło o jednego na milion Ukraińca co ukradł batonika.
Nawet gdyby 70 obcokrajowców wymordowało 700 niewinnych dzieci, to faszyści nie mają prawa ich palcem tknąć, chyba, że chcą w Polsce drugiej rosji czy Libii.
ps
to pytanie retoryczne, bo wiadomo, że chcą anarchii i dyktatury.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie