Polskie historie drogowe dobrze wpisują się także w kanon wypadkowy. W przedstawionym filmiku nieuważny kierowca wjeżdża w tył zatrzymanego pojazdu przez co lawinowo dochodzi do wypadku z udziałem, aż 5 innych aut. uwaga na drodze przede wszystkim.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby nie patrząc na takich drogach troszkę mniej się uważa... Oczywiście nie powinno, ale każdy wie jak jest.
Akcja od 0:35
@up
Tu nie chodzi o nieuwagę tylko o brak zachowania bezpiecznego odstępu czyli po prostu głupota
Ojciec uczyl ostatnio ze powinno sie zapalac ,,Awaryjne" w momencie dojezdzania do korku na autostradzie sygnalizujac jakas kolizje czy tam korek....
Pewnie baba chciała zjechać i się zatrzymała
konto usunięte
2016-10-20, 17:28
konto usunięte
2016-10-20, 21:57
Z tego co pamiętam to w tych "jelitach" jest ograniczenie do 80 lub 90. No ale wielki pan musi zapierdzielać lewym...
konto usunięte
2016-10-20, 22:03
Nawet kretyn nie hamował... odstęp i koncentracja to podstawa na autostradach. No i uwaga podczas zmiany pasa.
konto usunięte
2016-10-20, 23:32
@fantastico
Napisane normalnym językiem. Boimy się bana, co?