na koniec bonus dla sadoli, czyli cycki jakiejś tępej dzidy, w sumie to mogła się nie odzywać.

dobrze ujete. mój wujek tak wlaśnie bawił się w palenie ''bo to nieszkodliwe'' a teraz schizofrenik i na każdym rodzinnym zjeździe trzeba słuchać jego p🤬lenia o piramidach w Polsce :v
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.no k🤬a kolejny debil promujacy podejscie, marichuanen jest zajebista...
jestem zacofanym czlowiekiem z ciemnogrodu, fakt. To ,ze jestem przeciw oznacza, ze nasluchalem sie glupot i sie nie znam.![]()
argumenty za - jest mniej szkodliwa niz papierosy, ludzie pija wodke, ktora jest tez szkodliwa, "ja pale i jestem normalny", marichuana pomaga na jaskre...
nikt przy takich tematach nawet nie chce slyszec o schizofrenii, spadku inteligencji i generalnemu sp🤬oleniu szarych komorek. Tak k🤬a jestem ekspertem i w ciemno moge napisac, ze temat szkoliwosci ziola znam lepiej niz 99% sadoli.
ps. podejscie - niech sobie kazdy pali, pije itd. wolnosc wyboru. Nie k🤬a, mi sie takie podejscie nie podoba - chcialbym nie byc otoczony debilami i wariatami na kazdym kroku...
podpis użytkownika
This is not a reaction against a negative world. It's a response to a negative world.podejscie - niech sobie kazdy pali, pije itd. wolnosc wyboru. Nie k🤬a, mi sie takie podejscie nie podoba - chcialbym nie byc otoczony debilami i wariatami na kazdym kroku...
jak żałosną się wtedy jest jednostką z perspektywy innej osoby, która na nas patrzy i widzi zjaranego głąba...
no k🤬a kolejny debil promujacy podejscie, marichuanen jest zajebista...
jestem zacofanym czlowiekiem z ciemnogrodu, fakt. To ,ze jestem przeciw oznacza, ze nasluchalem sie glupot i sie nie znam.![]()
argumenty za - jest mniej szkodliwa niz papierosy, ludzie pija wodke, ktora jest tez szkodliwa, "ja pale i jestem normalny", marichuana pomaga na jaskre...
nikt przy takich tematach nawet nie chce slyszec o schizofrenii, spadku inteligencji i generalnemu sp🤬oleniu szarych komorek. Tak k🤬a jestem ekspertem i w ciemno moge napisac, ze temat szkoliwosci ziola znam lepiej niz 99% sadoli.
ps. podejscie - niech sobie kazdy pali, pije itd. wolnosc wyboru. Nie k🤬a, mi sie takie podejscie nie podoba - chcialbym nie byc otoczony debilami i wariatami na kazdym kroku...