👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wystarczy kukac przez okna i jak sie zobaczy patrol to przestac grać i udawać, że sie nie umie nawet. Buehuehuehue.
I 3 takie interwencje i ktoś dostanie mandat za niesłuszne wzywanie.
I 3 takie interwencje i ktoś dostanie mandat za niesłuszne wzywanie.
@up - jedno nagranie wokalu z widocznym zegarkiem po 22:01 i datą i nawet udwanie że się nie umie grać na nic się zda

hmmm tak jak byś wiedział o kogo chodzi... czyżby autor był owym wirtuozem ?

@ap@ap
Taaa, bo nie da sie zmienic godziny i daty na urządzeniu...
Baba na avatarze, i widac ze baba przy kompie, takiej glupoty dawno nie widzialem. Wierze, ze baba.... Nie musisz udowadniac...
Taaa, bo nie da sie zmienic godziny i daty na urządzeniu...
Baba na avatarze, i widac ze baba przy kompie, takiej glupoty dawno nie widzialem. Wierze, ze baba.... Nie musisz udowadniac...
podpis użytkownika

zajmuje się dj'ką - czyli granie w domu uznawane jest za ćwiczenie i tak jak kolega @angel napisał - moje zabawy zakończyły się mandatem w wysokości 200pln (mamy w bloku takiego starego dziada któremu nic nie pasuje). Jak mówiłem policji o sprawdzeniu u niego w domu ilości decybeli - to usłyszałem tylko że w większości przypadków to nie wykonalne (nie mają takiego sprzętu). Ale plus jest taki że ci sami panowie przez cały tydzień typowi wystawiali mandaty za złe parkowanie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie