👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Naziści promujący populistyczne hasełka, nic więcej. Jestem bardziej niż pewny, że po dorwaniu się do koryta każdy z nich zapomniał by o głoszonych w tym filmie poglądach, tak jest było i będzie gdy dostaje się na Wiejskiej 4 letni mandacik.
Bóg Honor Ojczyzna to profanacja w ich ustach.

Oj coś sadol taki lewacki po niektórych komentarzach sądząc.

to nie ci sami co błędy ortograficzne porobili na swoich transparentach ?
@dżonytrzypalce, kto nie z nami ten lewak? Typowe myślenie idiotów, zakładanie istnienia tylko dwóch stron - "naszej" i "tej drugiej". Jak za komuny, kto nie był "bohaterem na froncie robotniczej walki", ten był "zaplutym karłem reakcji".

Polsce potrzebna jest taka grupa rządząca aby odzyskać nasz kraj który został
rozsprzedany i zrujnowany!!!
Polsce potrzebna jest taka grupa rządząca aby mogła osądzić Tuska,Kaczynskiego,Milera i całą resztę bandytów którzy zrujnowali naszą przyszłość i przyszłość naszych pokoleń!
Z polską dzieje się to samo co z Niemcami przed II wojną światową!
smutne ale prawdziwe potrzebny jest ktoś kto nie ugnie się przed niczym i wyprowadzi ten piękny kraj na prostą!
rozsprzedany i zrujnowany!!!
Polsce potrzebna jest taka grupa rządząca aby mogła osądzić Tuska,Kaczynskiego,Milera i całą resztę bandytów którzy zrujnowali naszą przyszłość i przyszłość naszych pokoleń!
Z polską dzieje się to samo co z Niemcami przed II wojną światową!
smutne ale prawdziwe potrzebny jest ktoś kto nie ugnie się przed niczym i wyprowadzi ten piękny kraj na prostą!
Nagonka na ONR, KK i tradycyjny model rodziny, jest teraz bardzo na czasie, a młodzi ludzie podłapują to na etapie buntu. Osobiście żałuje, że urodziłem się w takich czasach gdy hasła 'Bóg, Honor, Ojczyzna' są niczym... Unia zrobiła swoje, na szczęście już długo nie pociągnie (Hiszpania potrzebuje 500mld euro na wyjście z kryzysu na co już nie ma pieniędzy a w kolejsce stoją jeszcze Włosi z bilionami długu). Promowanie homoseksualizmu w mediach i ogólne kurestwo oraz kombinatorstwo za wzór do naśladowania, kto ma choć troche oleju w głowie już dawno to zauważył. Ludzkość dąży do samozagłady, a my będziemy patrzeć na to z pierwszego rzędu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie