👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A teraz wyraźmy sobie kupkę pieniędzy z obrazka ale 1,5 razy większą - tyle zabrało państwo w podatkach.

OLABOGA prywaciarz taki zły, pracownik taki pokrzywdzony, OLABOGA komuno wróć, wtedy to było dobrze!

komiks dla ludzi o mentalności związkowca, zapomnieli jeszcze dodać, że gdyby nie pensje minimalne to by pracodawca miał 2 razy tyle

Do wszystkich psioczących na chciwych pracodawców ...powiem tyle są tacy, ale nie wszyscy.
Moja matka ma firmę 16 rok, zatrudnia 10 osób (od września w tym mnie), ja zarabiam minimum krajowe (i nie pod stołem nic nie dostaje) i żeby mi dać 1250zł musi na mnie wydać ponad 2 tyś. Podwyżki nikt nie miał od dawna ale na "usprawiedliwienie" powiem że niedawno od księgowej dostałą rozliczenie zeszłego roku, przez cały rok zarobiła ok 950 zł...nie niemiesięcznie przez całe 12 miesięcy tyle na "plus" wyszła. Gdyby nie emerytura ojca firma była by zamknięta na 4 spusty dawno a obecnie jest prowadzona z nadzieją że się odbijemy od dna + po to żeby nie zwalniać 10 osób.
Moja matka ma firmę 16 rok, zatrudnia 10 osób (od września w tym mnie), ja zarabiam minimum krajowe (i nie pod stołem nic nie dostaje) i żeby mi dać 1250zł musi na mnie wydać ponad 2 tyś. Podwyżki nikt nie miał od dawna ale na "usprawiedliwienie" powiem że niedawno od księgowej dostałą rozliczenie zeszłego roku, przez cały rok zarobiła ok 950 zł...nie niemiesięcznie przez całe 12 miesięcy tyle na "plus" wyszła. Gdyby nie emerytura ojca firma była by zamknięta na 4 spusty dawno a obecnie jest prowadzona z nadzieją że się odbijemy od dna + po to żeby nie zwalniać 10 osób.
mare30ks napisał/a:
idz do pracy w ktorej szefem nie jest twoj ojciec![]()
Od prawie trzech lat w takiej pracuję i to o niej pisałem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie