Trzeba próbować na telefonie lub komputerze, nie lodówce
konto usunięte
2025-07-04, 6:07
@T3RMINATOR: Stary, wsadź sobie w dupę ten YT.
Pewnie dach docieplony pianą pur
NEGANxLUCILLE napisał/a:
@: Stary, wsadź sobie w dupę ten YT.
To nie wiem ki hu... Może trzeba być zalogowanym na YT
Seryjny samobójca rozszerzył usługi.
T3RMINATOR napisał/a:
Działa wszystko u mnie.
Teraz już u mnie też. Musiałem próbować zanim się linki załadowały i był tylko jeden nie wytłuszczony w nawiasach YT
Podpalenie! ruski sabotaż
NEGANxLUCILLE napisał/a:
@: Stary, wsadź sobie w dupę ten YT.
Nygusie, czytać nie nauczyli? Zalogowany na jehtubie musisz być.
wielblad201 napisał/a:
Pewnie dach docieplony pianą pur
Jaka piana PUR? W czasach gdy ten blok budowano wszystko obkładali styropianem i papa. W ch🤬j ogniochronnie.
Na bank podpalenie, gratuluje projektantowi drewnianej zabudowy dachu w bloku wielorodzinnym, drogo i bez sensu by jeszcze jedna rodzinke ulokowac.
Tragizmu dodaje brak dojazdu do placu poprzez okoliczna zabudowę, no brawo, no wiec po co tam jest beton a nie zielen?
To ze kiedys zostało to jakość wykonane wskazuje na to ze sekcje dachu sa jednym ciagiem w najwyzszym punkcie i ogien mial zajebista komunikacje,
mozliwe ze ktos chcial wygluszyc blache, a mlodzi szczyle znalezli sobie plac zabaw z zapalkami, jednak beton to beton
Pamietacie jak sie zajarala katedra? Oby tu jakis inzynier nie dał dupy...
Uroki posiadania mieszkania
jkllll485 napisał/a:
Uroki posiadania mieszkania
Prawda. Dlatego od jakiegos 1666 (taki wielki pozar w Londonistanie

) sie buduje firewalls miedzy mieszkaniami zeby sie caly budynek nie spalil jak tutaj tylko kazde mieszkanie osobno. Czysty brak wyobrazni - ktos pocial po kosztach, bo jednak firewalls wymagaja wiecej cegiel i konstrukcja nizej musi byc troche mocniejsza.